top of page
STEMY_minecraft_edited.jpg

Компютърно моделиране и роботика предлага незабравимо приключение в света на програмирането за деца от 6 до 12 години, като развива техните творчески и аналитични умения чрез нашата ефективна STEM методология. Регистрирайте се днес, за да отворите вратите на бъдещето за Вашето дете, и го превърнете в иноватор и създател на бъдещето!

ниво

начинаещ

Playing on the Computer
Web Graphics

Дайте възможност на детето си за трансформиращо пътешествие в динамичната вселена на уеб дизайна с нашия увлекателен и лесен курс! Чрез увлекателни уроци и практически проекти децата ще създават уникални и модерни уебсайтове от нулата. Възползвайте се от възможността да разгърнете творческия потенциал на децата си!

ниво

напреднал

Дайте възможност на Вашите деца да открият изключителния свят на графичния дизайн с нашия иновативен практически курс, предназначен за творчески умове! Децата ще се потопят  в простите, но мощни техники на професионалния дизайн с помощта на водещи в индустрията инструменти и ще се научат да създават визуално зашеметяващи и въздействащи визии.

ниво

начинаещ

Designing on a Tablet
Colorful Alphabets

Нашата програма STEM английски език предлага уникален учебен опит, който не само учи на английски език, но също така развива умения за решаване на проблеми за бъдещето.

ниво

начинаещ

Нашата програма по Python предлага вълнуващ подход към програмирането. Освен че ще научат основните принципи на езика,  децата ще имат възможността да приложат тези умения в реални проекти.

напреднал

ниво

Python-code_1.jpg

Въведете детето си в завладяващия свят на STEM с нашия курс за начинаещи в Minecraft Education! Създаден специално за млади и любопитни умове, този курс обединява забавление и учене, като позволява на детето ви да изследва науката, технологиите, инженерството и математиката чрез увлекателни приключения в Minecraft. Помогнете на детето си да разгърне потенциала си, да изгради умения за критично мислене и да запали страстта си към ученето за цял живот.

ниво

начинаещ

Minecraft World
bottom of page