top of page
web-design-technology-browsing-programming-concept.jpg

Защо да изберете web design? 🌟

Цифрова грамотност: С навлизането в цифровата ера разбирането за създаване и управление на уебсайтове се превръща в основно умение. Курсът ще даде на децата основни познания за цифровата грамотност, които ще бъдат ценни за всяка избрана от тях кариера.

Творчество и себеизразяване: Уеб дизайнът съчетава технологиите с изкуството, като позволява на децата да изразят себе си по уникален и творчески начин. Те ще се научат как да претворяват идеите си в цифров формат, което ще им помогне да изградят увереност в собствените си творчески способности.

Критично мислене: Уеб дизайнът включва решаване на проблеми и логическо мислене. Децата ще се сблъскат с предизвикателства, които изискват от тях критично мислене, насърчавайки когнитивното развитие по увлекателен и практичен начин.

Приложимост в реалния свят: Уменията, придобити в курса по уеб дизайн, имат непосредствено приложение в реалния свят. Тези умения не само могат да доведат до доходоносна кариера, но и осигуряват практически ползи. Дори основните познания в областта на уебдизайна могат да помогнат при изпълнението на лични проекти, училищни задачи или малки бизнес начинания.

Забавно и ангажиращо: Да не забравяме и фактора "забавление"! Ученето на дизайн на уебсайтове е интерактивно и полезно преживяване. Децата ще се радват да видят как техните виждания оживяват на екрана, което ще направи образователния процес по-скоро като игра и по-малко като работа.

 Сертификат след успешно завършен курс.

Подходящи за
деца 9+ години
Продължителност: октомври – май
Посещения: 1 пъти седмично по 2ч
Цена: 149лв на месец
web-design-concepts-with-blurred-background.jpg
Запишете се сега и нека приключението започне!​

Благодарим Ви !

bottom of page